4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BATA MIRKOVIĆ RAZOČARAN: Protraćili smo vreme, ništa nismo radili…

Objavljeno: 21.10.18 u 15:07

Trener Partizana nije skrivao razočaranje zbog novog kiksa u Superligi Srbije, ovog puta na gostovanju Spartaku u Kuli (0:0).

Neposredno po završetku meča, Zoran Bata Mirković je u izjavi za TV ArenaSport pokušao da pronađe razloge gubitka nova dva boda u domaćem šampionatu.

– Prvih 45 minuta smo protraćili, bez igre i potrebne agresije. U drugom je bilo mnogo bolje, ali mogu reći da sam razočaran što nismo pobedili danas – poručio je Mirković.

Pre reprezentativne pauze Partizan je bio u dobroj formi, ali je dve nedelje treniranja bez dosta prvotimaca ostavilo traga.

– Može se reći da je razlog jer nismo bili kompletni, ali mi jednostavno moramo da igramo bolje. Razlog ovog kiksa, kažem, je jer smo loše ušli u utakmicu. Prolazili su nam minuti i baš nista nismo radili. Spartak je igrao dobro, imali su i penal. Jednostavno, nismo bili dobri danas – zaključio je strateg crno-belih, dok se u pozadini čula pesma navijača ‘Ljubi te, Batica’.

0
0

4 Komentara

  1. ILIJEV TITULA JE GOTOVA. DAO SI OBECAJNJE. NAPUSTI
    PARTIZAN. POVEDI I VAZURU
    I PRAVAC NA JUG. TAMO SE
    SAD DOKAZUJTE. SVE STE
    UNISTILI. I TIM I NAVIJACE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter