0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVIŠA KOKEZA TVRDI: UEFA nije pokrenula istragu protiv Zvezde!

Objavljeno: 20.10.18 u 18:45

Pisanje ‘L’Ekipa’ i navodna istraga koju je pokrenula Evropska kuća fudbala tema su broj jedan u srpskom, ali i evropskom fudbalu prethodnih dana.

Zato se njome pozabavio i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, koji je u izjavi za ‘Novosti’ izrazio jasan stav oko reakcije UEFA na navodno nameštanje utakmice između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde.

– Na današnji dan tvrdim da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zvezde. Sve to mi daje za pravo da mislim da je cela priča preterana. Pre svega, UEFA je previše ozbiljna organizacija da bi pokrenula bilo kakvu istragu bez ijednog dokaza – rekao je Kokeza.

‘Mrlja’ na imenu Crvene zvezde ostaće bez obzira na ishod cele priče, ali je ipak važno dokazati da je srpski klub čist, smatra Kokeza.

– Ta vest koja je objavljena pre nekoliko dana bacila je senku na Crvenu zvezdu i na srpski fudbal. Mislim da je pisanje ‘L’ekipa’ neprimereno i nije utemeljeno na činjenicama. Jednostavno, duboko sam uveren da Crvena zvezda i nijedan njen funkcioner nisu umešani ni u jedan navod ovog dnevnog lista – poručio je Kokeza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter