0
Evropske lige

UPRAVA BAVARACA: Kovač ostaje!

Objavljeno: 19.10.18 u 17:19

Najavljena konferencija za novinare Bajerna iz Minhena bila je burna kako je i najavljeno, ali ne zbog smene trenera Nike Kovača.

Hrvat je preživeo! Za loše rezultate krivi su novinari. Upravo je protiv njih danas rat vodio trio direktora Bajerna Rumenige-Henes-Salihamidžić.

– Imali smo dobrih utakmica i onda jedan loš niz, ali nećemo otpustiti Kovača. Nas dvojica smo u sjajnom odnosu, a mene napadaju da ne stojim iza njega. Smešno. Setite se vi novinari koliko ste nas hvalili. Mi smo svesni grešaka, ali sigurno nećemo s njima izlaziti u javnost. Uvek ću braniti svoje igrače i trenera, dovoljno su oni samokritični – istakao je Salihamidžić.

Uli Henes nije branio samo hrvatskog stručnjaka, već i selektora ‘pancera’ Joakima Leva.

– Želim da kažem nešto što nema veze sa Bajernom. Sramotni su i napadi na selektora Leva. Sramotno je i izveštavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici. Onda pišete kako ne možemo bez Bernata, kako smo izgubili jer smo ga prodali… Videćemo na kraju ko je u pravu. Setite se da smo zbog njega umalo ispali iz Lige prvaka.

Legendarni Rumenige je bio najoštriji, on je stao u odbranu svojih prvotimaca, a Riberija i Robena je uporedio sa Kristijanom Ronaldom.

– Ili što čitam da su Boateng i Humels prestari… Možda biste trebali pogledati preko granice kako se štite igrači u drugim državama. O Ronaldu koji je otišao u Juventus sa 33 godine se piše sve najbolje, a kod nas se teraju Riberi i Roben, koji su ovde 10 godina – istakao je Rumenige i dodao:

– Ovo ne govorim samo novinarima nego i bivšim igračima i stručnjacima. Pre tri nedelje ste mislili da ćemo neporaženi završiti sezonu, a sada pišete o nezapamćenoj krizi. Tužićemo one koji o nama pišu laži. Sramota je šta se radi, izmišljaju se povrede naših igrača i priče o transferima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter