0
Evrokupovi

PROMENA ILI NE: Klop iznenadio novinare pred Hadersfild i Zvezdu – sa pričom o povredama

Objavljeno: 19.10.18 u 15:38

Što bi se reklo, Nemac je ‘promenio ploču’.

Jirgen Klop je danas govorio na konferenciji za medije povodom meča koji će se igrati za vikend u Premijer ligi.

Liverpul će pred duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona odmeriti snage sa ekipom Hadersfilda, a kako je sada nemački starteg otkrio, od najavljenog okrnjenog sastava, jedino neće Nabi Keita biti u konkurenciji za tim.

– Ne stvarno. Mi smo imali trening juče i nekoliko igrača je treniralo, tako da ćemo videti kako će oni reagovati na to. Jedna stvar je samo sigurna, a to je da Nabi Keita neće biti dostupan, sa ostalima moramo da vidimo kako se razvija situacija. To je to. Svi ste videli kada je Van Dajk izašao na utakmici sa Sautemptonom, nije bilo većih problema. Vratio se vrlo brzo. Fudbaleri moraju puno da igraju sa nekom vrstom bola. Sada je sve u redu, on više nema problema sa tim, poručio je Nemac.

Sem Van Dajka koji je zadobio povredu rebra i Keite, prema prvim navodima nekoliko utakmica je trebalo da propuste i Sadio Mane i Mohamed Salah koji su takođe pretrpeli povrede u poslednjem periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter