0
Evropske lige

ANRI PROMOVISAN: Nakon skoro dve decenije, ponovo u Monaku

Objavljeno: 17.10.18 u 18:51

Ali sada u dosta drugačijoj ulozui, kao trener Kneževa.

Leonardo Žardim je već bivši u Monaku, a navijači veruju da će bolji dani doći sa nekadašnjim golgeterom.

Već u subotu od 20 časova na delu ćemo videti Tjeri Anrija na gostovanju Strazburu u Ligi 1.

– Kada sam dobio ponudu Monaka, delovalo mi je kao logična stvar da dođem, a malo me je i srce vuklo. Znate da sam vezan za London, ali ovde je sve počelo i morao sam da se vratim, rekao je Anri na promociji, a zatim dodao:

– Da bi postao veliki igrač moraš da imaš dobrog trenera. Od svakoga sam ponešto naučio. Očigledno je da me je Arsen naučio da budem veliki profesionalac i to je važna referenca. Gvardiola je takođe važna referenca u mojoj karijeri jer sam mnogo naučio o fudbalu i od njega. Soudeo i Denoa su moja inspiracija u domovini, njihov ‘patos’ fudbal i dalje je neprevaziđen. Trudiću se da i moj tim igra tako, atraktivno i efikasno. Moram da probam da ostvarim neki veliki uspeh kao što su i oni u karijeri. To su dvojica trenera kojima se divim. Kada god vidim Zizua ili Dešana mi pričamo o poslu. Nekada smo pričali samo o fudbalu, a danas kada se vidimo pričamo samo o taktici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter