0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEMI: Klub iz Primere tuži savez kod FIFA i UEFA zbog igranja povređenog fudbalera na Crna Gora – Srbija

Objavljeno: 16.10.18 u 13:52

Iscrpljujućih 90 minuta igralo se ‘Pod Goricom’ prošle nedelje u prvom, istorijskom meču dve susedne zemlje.

Utakmica je pogotovo bila iscrpljujuća za Nikolu Vukčevića koji je, iako ‘rovit’, odigrao celu.

Pričalo se prvo kako će Điđo Vukčević zbog povrede definitivno propustiti utakmicu u Podgorici, da bi u poslednji čas stigla vest da će biti u sastavu, i to od starta.

Kako se radi o bitnom igraču za tim iz Primere, Levante je predložio da Vukčević pauzira tri nedelje zbog povrede i tako propusti reprezentativne obaveze, ali je poziv iz FS CG ipak stigao te je vezista bio na raspolaganju selektoru Tumbakoviću.

Po povratku u klub ustanovljeno je da se situacija sa povredom pogoršala, te će prema informacijama čuvenog ‘AS-a’ tim iz Primere tužiti Fudbalski savez Crne Gore FIFA i UEFA, a žalba na adresu crnogorskog saveza je već poslata – tvrde Španci.

Vukčevića je danas pregledala klupska medicinska služba i uradila novu magnetnu rezonancu, koja je pokazala blago pogoršanje povrede ligamenata članka. Vukčević će biti pod medicinskim tretmanom, a trenutno nije moguće odrediti kada će se vratiti normalnoj timskoj dinamici, stoji u saopštenju Levantea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter