0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Oglasio se Partizan povodom Zvezdinog slučaja, Muslin ima novi posao, Srbin ide u Barselonu…

Objavljeno: 16.10.18 u 23:30

Nekoliko vesti iz fudbala, ali i košarke obeležili su današnji dan što se tiče sporta.

Najčitanija vest dana na našim stranicama bilo je saznanje da je Slavoljub Muslin, bivši selektor Srbije, tačno godinu dana nakon otkaza pronašao novi angažman.

I dalje traje priča oko navodnog nameštanja meča između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, a u celu priču umešao se i Partizan.

‘Mundo deportivo’ je objavio da bi bivši kapiten ‘orlova’ mogao u 34. godini da pređe u Barselonu, a jedan klub iz Primere se pobunio kod FIFA i UEFA zbog povrede svog igrača u utakmici između Crne Gore i Srbije.

Zvezdin fudbaler El Fardu Ben postigao je danas dva gola za reprezentaciju Komorskih ostrva u meču protiv Maroka, ali je ‘slavu preuzeo’ golman njegove selekcije, na vrlo neslavan način.

Kada je reč o košarci, Crvena zvezda je savladala Andoru u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ i zadržala maksimalan učinak ove sezone, a najavljeno je da će Partizan da se preseli u ‘Štark’ arenu.

Takođe, Amerikanci su najavili da bi Najdžel Vilijams-Gos mogao da se vrati u bivši klub.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter