1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter / Express.co.uk

PROBLEMI ZA KLOPA: Salah, Mane, van Dajk preskaču (i) Zvezdu?

Objavljeno: 16.10.18 u 00:17

Reprezentativna pauza donela je mnogo glavobolja za trenera Liverpula Jirgena Klopa.

Klopov Liverpul će 20. oktobra odigrati meč protiv Hadersfilda, četiri dana kasnije stiže Crvena zvezda, a Nemac ima velikih problema kako da sklopi timove koji će odigrati ove dve utakmice.

Od ranije povređenom Džejmsu Milneru, odnosno za sezonu izgubljenom Aleksu Okslejd-Čemberlejnu posle duela koji su odigrali za nacionalne selekcije priključila su se još trojica fudbalera.

Tako će Klop pred mečeve sa Hadersfildom i Zvezdom imati veliku nedoumicu da li da u igru ubaci Mohameda Salaha, koji se povredio u utakmici u dresu Egipta tokom pobede od 4:1 nad Svazilendom, potom Virdžila van Dajka, koji je zaradio povredu u pobedi protiv Nemačke 3:0, a poslednji na ovoj listi je Sadio Mane. On je na treningu doživeo prelom palca leve ruke, zbog čega će propustiti utakmicu protiv Suadan, a ovaj trio, uz već spomenuti dvojac, je pod velikim znakom pitanja za utakmice protiv Hadersfilda i Crvene zvezde, u okviru 3. kola C grupe Lige šampiona.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter