0
Evropske lige

INTERESANTNA PONUDA: Jusein Bolt na stolu ima ugovor sa Valetom

Objavljeno: 16.10.18 u 13:40

Malteški fudbalski klub Valeta ponudio je dvogodišnji ugovor svetskom atletskom rekorderu Juseinu Boltu, preneli su danas britanski mediji.

Kako se navodi, Valeta je poslala ponudu samo nekoliko sati posle glasina da bi Bolt mogao da predje u Milan.

Bolt je prošle godine završio atletsku karijeru i tada je rekao da želi da se bavi profesionalnim fudbalom. On je sredinom avgusta doputovao u Australiju i trenira sa Sentral Koust Marinersima, a prošle nedelje je debitovao u prijateljskoj utakmici (4:0) i postigao je dva gola.

Dejli Telegraf preneo je da je Valeta zvanično poslala ponudu Boltu, koji bi tako mogao da igra u predstojećem finalu Kupa Malte, 13. decembra protiv Balcana.

Valetu su nedavno kupili ambiciozni investitori iz Abu Dabija, čiji je cilj da se ekipa plasira u Ligu šampiona.

Direktor Valete Gaston Slimen rekao je za I-Es-Pi-En (ESPN) da se nada da će legendarni sprinter doći u klub pre utakmice finala Kupa.

– Šampion je uvek dobrodošao, a fudbalski klub Valeta veruje da ništa nije nemoguće, rekao je on.

Valeta nikada nije prošla drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a ove sezone je u prvom kolu, u julu, izgubila od albanskog Kukešija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter