Posle godinu dana od napuštanja kormila Orlova bivši trofejni trener Crvene zvezde se vraća na klupsku scenu, a sardnja je dogovorena do juna sa opcijom produžetka.

Aranžman je sklopljen i Slavoljub Muslin ima novi posao. Kako saznaje HotSport, posle napuštanja klupe reprezentacije Srbije pre godinu dana, bivši trofejni trener Crvene zvezde odlazi u Saudijsku Arabiju.


Sjajni stručnjak postigao je dogovor i preuzima klub Al Fajha i ugovor je potpisan do juna 2019. godine sa opcijom produžetka.

Sezona u Aziji je počela i odigrano je šest kola, a čelnici kluba su smenili trenera Gustava Kostasa i promovisali za naslednika Muslina. Iskusni stručnjak će imati dovoljno vremena da skenira ekipu pošto ovog vikenda posle reprezentativne pauze neće dirigovati sa klupe već debi sledi 27. oktobra.

Saradnici u stručnom štabu biće po izboru Muslina, što je praksa u Saudijskoj Arabiji, dva pomoćnika Marko Perović i Srđan Bajčetić, koji su tokom karijere nosili dres Zvezde, a za rad sa golmanima biće zadužen bivši reprezentativac Bojan Isailović. Blizu je dogovor i sa stručnjakom za kondiciju, tako da uskoro sledi početak nove misije.

Slavoljub Muslin je tokom zapažene karijere uspešno vodio mnoge klubove u inostranstvu: Bordo, Lokomotiva Moskva, Dinamo iz Minska, Krasnodar… Sa selekcijom Srbije se plasirao na Svetsko prvenstvo u Rusiju i sada sedi misija u Saudijskoj Arabiji.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HotSport.