0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

PUTIN ODLIKOVAO SLUŽBENIKE: Žrtve Kokorina i Mamaeva dobile orden od ruskog predsednika

Objavljeno: 15.10.18 u 17:17

Žrtve batinanja dvojice fudbalera Pak i Gajsin primili su pre par dana prizananje ‘Za zasluge otadžbini’ II reda lično od najvažnijeg čoveka u državi.

Fudbaleri reprezentacije Rusije pod uticajem alkohola bez razloga napali su dva visoka funcionera.

Da Denis Pak i Sergej Gajsin, nisu nebitni građani i da prebijanje od strane fudbalera koji su velike zvezde neće proći bez posledica bilo je jasno u startu. Policija je veom brzo privela izgrednike, iako su fudbaleri odbijali da sami dođu i daju izjavu policiji,  slobodi se mogu nadati tek u decembru. Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova aludirajući na ovu situaciju zapitala se ‘da li igrače treba udartiti stolicom kada promaše penal’, a sada se i sam predsednik Rusije ‘umešao’ u čitav slučaj, što je dokaz da ovo nisu obični funcioneri, već ljudi koji se bave velikim državnim projektima.

Ruski poredsednik Vladimir Putin odlikovao je ‘žrtve’ napadam, pošto su oni ‘dali veliki doprinos implementaciji projekta Jedinstvene modularne platforme koja je doprinela razvoju velikog broja modela domaćih automobila’.

FOTO: PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter