0
Domaći fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Milos Veljkovic Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELJKOVIĆ: Možemo da dobijemo sve do kraja

Objavljeno: 14.10.18 u 19:14

Miloš Veljković je u tandemu sa Nikolom Milenkovićem ponovo doprineo da mreža gola reprezentacije Srbije bude netaknuta, a po završetku meča u Bukureštu okupljenim novinarima je rekao da veruje da on i njegovi saigrači mogu da budu zadovoljni.

– Dominirali smo. Mislim da smo dobro igrali sa loptom, bez lopte, jak presing, imali smo dosta šansi, ali nismo uspeli da damo gol, rekao je Veljković. 

I u drugom, kao i u prvom „prozoru“ Srbija je osvojila četiri boda, pa zauzima prvo mesto na tabeli u svojoj grupi Lige nacija:

– Želeli smo da dobijemo obe utakmice, ali mislim da moženo da budemo zadovoljni uprkos danas dva izgubljena boda, situacija je dobra. Idemo svaku utakmicu da pobedimo, verujem da možemo to da uradimo, rekao je Veljović, aludirajući na mečeve protiv Crne Gore i Litvanije u Beogradu.

U Rumuniji je naša selekcija dočekana aplauzima:

– Atmosfera je bila dobra, od početka do kraja, rekao je štoper Srbije.

A o nastupima reprezentacije…

– Potrebno nam je još vremena da se uigramo, ali dobro smo izgledali na ove dve utakmice. Dobro pričamo, pomažemo se, mislim da možemo da budemo zadovoljni, zaključio je Veljković.

Iz Bukurešta za HotSport – Petar Lazić

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter