0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STAO UZ RIVALA: Počasni predsednik Partizana brani Zvezdu kod Francuza – ‘Da li je ovo povezano sa hapšenjima u Belgiji?!’

Objavljeno: 14.10.18 u 10:10

Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković dao je izjavu za francuski ‘Parizijen’ u kojoj je stao uz Crvenu zvezdu i dao joj poverenje da je sve čisto u meču protiv Pari Sen Žermena.

Ivan Ćurković je čovek od ugleda i u francuskom fudbalu, legenda je Sent Etjena i nije čudno što su Francuzi pozvali baš njega za izjavu u vezi skandala koji prati Crvenu zvezdu i Pari Sen Žermen.

– Lako je reči ’želeo je’ ili ’učinio bi’… Ali bez dokaza – počinje Ćurković.

– Iskreno, deluje mi kao priča bez osnova. Pogledajte samo Pari Sen Žermenov budžet. Deset je puta veći od Zvezdinog, koji iznosi oko 45.000.000 evra. Sportski, Pari Sen Žermenovi igrači su mnogo kvalitetniji. Nedavno je PSŽ slomio Lion sa 5:0, pa Sent Etjen sa 4:0. Srbi su izgubili sa 1:6, a golman je imao nekoliko bitnih intervencija. Da nije bilo njega Zvezda je mogla da primi osam ili devet komada – kaže Ćurković.

Ko bi onda mogao da naudi Zvezdi? Ćurković se pita da li je ovaj slučaj povezan sa hapšenjima u Belgiji.

– Ne znam, ali jedna mi je stvar privukla pažnju. Poslednjih dana se dosta priča o hapšenju menadžera u Belgiji, u toj priči ima dokaza i podigla se velika prašina. Možda je cilj ove priče o nameštanju samo da se stišaju tekstovi o prevarama menadžera u Belgiji – izjavio je Ivan Ćurković.

Na kraju poruka da ima poverenje u čelnike Zvezde.

– Poznajem čelnike Crvene zvezde, a ne znam nijednog koji bi se usudio ili ko ima toliko novca da izvede nešto poput ovog. Ovo je van svake logije. Imam puno poverenje u francuske istražne organe, ali apriori verujem i u čelnike Crvene zvezde – ističe Ćurković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter