0
Fudbal

LIGA NACIJA: Rusi ponovo bolji od Turaka, na korak do ‘A’ lige (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.18 u 20:10

U derbiju druge grupe ‘B’ Lige nacija Rusija je u Sočiju sa 2:0 (1:0) pobedila Tursku i napravika veliki korak ka F-4.

Bez pomoći ‘batinaša’ Aleksandra Kokorina i Pavela Mamaeva, Rusija je sa 2:0 pobedila Tursku, drugi put u Ligi nacija. ‘Zbornaja komanda’ povela je u 20. minutu kada je lopta posle kornera došla do nečuvanog Nojštetera, a ovaj je zakucao u mrežu. Rusija je bila bolji tim, ali bez veće prilike sve do 56. minuta kada je Dzjuba šutirao preko gola. U 70. minutu sa distance je tukao Gazinski, ali pravo u Bolata.

U 71. minutu na teren je za domaćina ušao Čerišev, a samo sedam minuta kasnije je Rusiji doneo pobedu 2:0. Turska je jedinu šansu imala u 83. minutu, ali je šut Tosuna zaustavio Giljerme. U nadoknadi vremena je Čerišev imao novu šansu, ali je Bulat bio na mestu. Rusija je slavila sa 2:0 i sada kolo pre kraja ima sedam bodova, četiri više od eliminisane Turske i šest od Švedske koja ima još dva meča da odigra.

U ‘D’ Ligi nacija grupi ‘tri’ odigrana su dva meča. Azerbejdžan je u Bakuu dočekao Maltu, gosti su poveli golom Muskata u 37. minutu, ali je domaćin do boda stigao u 53. minutu pogotkom Abdulajeva.

U nebitnom meču za ljubitelje fudbala u Srbiji, Farska ostrva i lažna republika Kosovo igrali su nerešeno 1:1.

LIGA NACIJ ‘B

3. grupa

Rusija – Turska 2:0 (1:0)
(Nojšteter 20, Čerišev 78)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

LIGA NACIJA ‘D’:

Azerbejdžan – Malta 1:1 (0:1)
(Abdulajev 53 – Muskat 37)

Farska ostrva – TZV Kosovo 1:1 (0:1)
(Jonsen 50 – Rašica 9)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter