0
Fudbal

FOTO: HOT SPORT

RUMUNSKA ŠTAMPA: Dilema kako pobediti Srbiju, priča o navodnom nameštanju Zvezde stigla do Bukurešta (FOTO)

Objavljeno: 13.10.18 u 12:36

Fudbalske reprezentacija Rumije i Srbije danas će u glavnom gradu te zemlje odigrati duel trećeg kola grupe C UEFA Lige nacija.

Oba tima ostvarila su pobede pred ovaj duel, Rumuni su u finišu meča na gostovanju slavili protiv Litvanije, dok je Srbije salvadala Crnu Goru u Podgorici.

Ova utakmica od velikog je značaja kako za domaću ekipu, tako i za tim Mladena Krstajića. Ulog nije mali, a onaj ko večers bude bolji ujedno će biti i glavni favorit za prvo mesto u grupi. Eminenetni sportski list iz ove zemlje ‘Gazeta’ kao glavno pitnaje navodi ‘Kako slaviti protiv Srbije?’ i dosta pažnje posvetio je upravo večerašnjoj utakmici koja po lokalnom vremenu počinje u 16 sati.

FOTO: HOT SPORT

Takođe novinari ovog lista izneli su i projektovani sastav njihove selekcije koji bi trebalo da danas istrči na teren, a po njihovom viđenju glavna pretnja Marku Dmitroviću biće napadač Ludogoreca Klaudio Kešeru.

FOTO: HOT SPORT

Posebno mesto pored priče o utakmici Lige nacija, zauzeo je članak o Crvenoj zvezdi. Baveći se najavom ove utakmice rumunski mediji osvrnuli su se i na jučerašnje pisanje ‘L’ Ekip’-a i navodno neregularan meč koji je igran protiv Pari Sen Žermena u prestonici Francuske. Oni navode da je priča stigla i do UEFA-e, te takođe navode da je čelnik crveno-belih uplatio pet miliona evra na igru da će biti postignuto pet ili više golova i da je za takav ulog kvota bila 4.00.

FOTO: HOT SPORT

Meč u Rumuniji je na programu danas od 15 sati čime se spušta zavesa na četvrto kolo Lige nacija kada je u pitanju naša selekcija.

(Iz Bukurešta – Petar Lazić)

Ovde možete zapretiti jednu od najposećenijih instagram stranica

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter