5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK U HUMSKU: Stari znanac trenira sa crno-belima

Objavljeno: 13.10.18 u 13:57

Za vreme reprezentativne pauze nema puno dešavanja u klubovima koji se spremaju i čekaju nastavak prvenstva.

Međutim novost je da se na treningu ekipe Zorana Mirkovića pojavilo jedno novo – staro lice.

Naime nekoliko dana unazad sa ekipom vicešampiona naše zemlje trenira i nekadašnji desni bek ovog kluba Aleksanadar Miljković. Od kako se ugasio njegov poslednji klub pre dva meseca, Amkar iz Rusije ovaj fudbaler trenirao je sa ekipom Teleoptika, a sada je pozvan na rad sa prvim timom Partizana. Pored četiri beka koliko ima trenutno u opticaju trener Mirković pitanje je da li je razlog mogući ostanak u klubu ili je jednostavno održavanje forme do pronalaženja nekog novog angažmana.

Usled izostnka pojedinih igrača zbog reprezentativnih obaveza moguće je i da Miljković ‘popunjava rupu’ u rosteru, a u slučaju da dobije šansu da ostane u Humskoj on će se za mesto u timu boriti sa Miroslavom Vulićevićem, Gabrijelom Enakeom, ali i Lukom Cucinom i sa Nemanjom Miletićem koji igra trenutno na ovoj poziciji. Miljković je dres Partizana nosio od 2007. godine za koji je upisao 62 nastupa i dva gola.

0
0

5 Komentara

  1. Navijaci Partizana, treba da budemo samo malo strpljivi. U Teleoptiku (mladji kadeti) stasavaju dva velika talenta. Dragan Bojat desni bek I Cveticanin spic. Bojat potpisao stipendiski ugovor kao I Cvele. Dva „bisera“ koji su u subotu na zvezdinom izdominirali I zabelezili pobedu protiv vecitog rivala. Bojat narocito koji je I u defanzivi I ofanzivi bio nepremostiva prepreka za zvezdine, godinu dana starije igrace. Eto njih za godinu, godinu I sest meseci na pripremama sa prvim timom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Кад се сетим само оних глупих пенала које је правио, нарочито на европским утакмицама …..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ооо, нееее! Један од оне повеће групе играча који нису умјели да центрирају. Чак сам се бојао и док су трчали јер ни то нису најбоље радили.

    0
    0
    Odgovori
  4. Neeee! Samo ti Miljkon treniraj, ali dalje od potpisivanja. Da su ovi iz uprave bar malo normalni ne bi ni u ludilu razmišljali o njegovom ponovnom angažovanju. Antitalenat u svakom pogledu i kiksara koja je klubu već par puta došla glave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter