0
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĆUTI I IGRAJ: Dušana Tadića iznervirala izjava sudije Rokija u Podgorici

Objavljeno: 13.10.18 u 13:16

Fudbaler Ajaksa u izostanku Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića poneo je kaptinesku traku naše selekcije na meču u Crnoj Gori.

Pored toga što nije uspeo iz nekoliko šansi da se upiše među strelce, ovaj momak nastavio je kontinuitet dobrih igara koji prikazuje kako u prvenstvu Holandije, tako i u Ligi šampiona.

Novinare je pred meč u Bukureštu zanimalo da li borba za prvo mesto stvara pritisak našoj ekipi.

– Ne stvara to nikakav dodatan pritisak jer verujemo u svoje kvalitete. Daćemo sve od sebe da pobedimo, uveren je Tadić.

Uzrok nervoze po rečima veziste nije bila kapitneska traka u Podgorici, već loše stanje terena i odluke glavnog arbitra Đanluke Rokija.

– Nije, nebitno da li imam traku ili ne. Jedan sam od najiskusnijih i ponašam se isto i sa i bez trake. Iritirali su me potezi sudije koji nam nije dao da igramo, sekao je akcije. Prvo sam mu lepo prišao i rekao da treba da nas pusti da igramo, a on je bio arogantan i rekao ‘ajde ćuti i igraj’. Više me je iznervirala ona prilika kada mi je lopta odskočila i nisam dao gol, rekao je on.

FOTO: STARSPORT

Novinare je takođe zanimalo da li je našem timu da igra kroz kontra napade ili kada je lopta u nogama igrača Srbije.

– Mislim da je uvek lakše igrati kada imaš posed jer protivnička ekipa se troši, trči bez lopte. Ali to ne možeš da znaš unapred. I kada se povučemo moramo da budemo oprezni i odigramo presing. I u Podgorici smo se prilagodili uslovima i veoma lošem terenu, pa smo nekim loptama gađali prvo Mitra pa posle Sergeja. Sada će teren biti znatno bolji pa samim tim i lakše nadam se, rekao je Tadić.

Meč između Rumunije i Srbije na programu je sutra od 15 časova, čime će naša selekcija završiti ovaj reprezentativno okupljanje.

(Iz Bukurešta – Petar Lazić)

Ovde možete zapretiti jednu od najposecenijih instagram stranica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter