Iz kluba iz Ljutice Bogdana poručili su da su uveliko u kontaktima sa svojim advokatima, kako bi se što pre rasvetlio slučaj koji je bacio veliku mrlju na ugled.

Nakon jučerašnje optužbe ‘L’Ekipa’ da je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra na poraz crveno-belih od pet ili više golova razlike, danas su nastavljena pisanja o tome u renomiranom francuskom listu.


UEFA je pokrenula istragu, a klub iz Ljutice Bogdana na sve to je odreagovao i oglasio se novim saopštenjem koje prenosimo u celosti i bez izmena:

– FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip.

FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba.

Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno “kredibilni doušnik”, pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži zeleo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu.

Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list L’ekip zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista L’ekip zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda.

FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dodje do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.