0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO JANKOVIĆ ZA HS: Crnogorci su se dobro pokazali, nisu zviždali srpskoj himni – što sam i očekivao

Objavljeno: 12.10.18 u 16:34

Motivacije je sinoć bilo kod veziste Partizana, ali to ipak nije bilo dovoljno za povoljan rezultat u istorijskoj utakmici.

Srbija je sa dva gola Aleksandra Mitrovića porazila Crnu Goru ‘Pod Goricom’.

Jedan neobičan meč za Marka Jankovića koji je i pored sebe u timu, a i preko puta, u rivalskoj ekipi, imao svoje klupske saigrače. Protiv zemlje u kojoj mu je i trenutna ‘rezidencija’.

– I dalje se svi utisci nisu slegli, nemam baš najbolje objašnjenje za utakmicu i poraz od Srbije. Bili smo daleko od našeg prepoznatljivog nivoa tokom prvog poluvremena i posle nismo uspeli da nadjemo pravi ritam. Ne želim uopšte da pričam o tome da je jedan od razloga za poraz nedostatak nekih važnih igrača. Idemo na sve pobede do kraja i nadam se da ćemo uspeti. Borićemo se sa Srbijom i Rumunijom da budemo prvi.

Prvotimac Partizana bio je zadovoljan navijanjem na stadionu ‘Pod Goricom’ koji je bio popunjen do poslednjih mesta ukoliko ne računamo one sektore koji su bili zatvoreni zbog bezbednosti.

– Moram da pohvalim sve navijače koji su bili na stadionu, koliko znam nije bilo nikakvih incidenata ili tuča. Takodje, nije se zviždalo srpskoj himni, to sam i očekivao naravno, radi se o normalnoj pojavi, kažem jer su se ti zvižduci dešavali nekada ranije.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter