1
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BRATSKI: FSS se zahvalio Dejanu Savićeviću i FS Crne Gore

Objavljeno: 12.10.18 u 20:15

Nakon jučerašnjeg meča i trijumfa Srbije nad Crnom Gorom u Podgorici od 2:0, obe ekipe se okreću narednim izazovima u Ligi nacija.

Ipak, Fudbalski savez Srbije nije propustio priliku da se zahvali jučerašnjem domaćinu na sjajnom prijemu, posebno apostrofirajuću gostoprimstvo predsednika FS Crne Gore, Dejana Savićevića.

– Posle svega lepog što smo doživeli tokom boravka naše ekspedicije u Crnoj Gori, Fudbalski savez Srbije izražava veliku zahvalnost Fudbalskom savezu Crne Gore i posebno predsedniku Dejanu Savićeviću na svemu što su učinili da se osećamo veoma prijatno. Od prijema i tople dobrodošlice do fantastične organizacije samog meča i atmosfere na stadionu koja je sve aktere učinila veoma ponosnim.Priznanje i zahvalnost policiji koja je uložila veliki napor da sve protekne u najboljem redu.

Nije izostavljena ni publika na stadionu ‘Pod Goricom’.

– Hvala i gledaocima koji su aplauzima dočekali i ispratili aktere ovog istorijskog meča, pozdravili intoniranje nacionalnih himni, a posebna zahvalnost našim navijačima na velikoj podršci koju su pokazali tokom celog meča.

Srbiju sada očekuje utakmica protiv Rumunije u Bukureštu, a Crna Gora će putovati u Viljnus na megdan Litvaniji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter