2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNA UVERTIRA PRED SUTRAŠNJI MEČ: Reprezentativac Srbije i vezista Crne Gore zagrljeni dočekuju utakmicu, spojila ih crno-bela ljubav (FOTO)

Objavljeno: 10.10.18 u 23:59

Od kako se raspala državna zajednice Srbije i Crne Gore ove dve selekcije nikada nisu igrale jedna protiv druge.

Sada je došao red da se i tako nešto desi, a treće kolo grupe C Lige nacija spojilo je upravo ove dve selekcije.

Danima iz nas govori se o lepim, ali i ružnim stvarim koje mogu biti uvertira. Pričalo se o tome da li će srska himna biti izviždana, kao i o merama bezbednosti pred ovaj duel ‘visokog rizika’. Međutim bilo je tu i lepih stvari bilo je tu i izjava legendi koje su igrale za nekadašnju zajedničku državu, a oba selekora i igrači svojim umerenim izjavama doprineli su tome da situacija bude još stabilnija.

Tako i ova zajednička fotografija igrača Partizana Nebojše Kosovića i debitanta u nacionalnom timu Srbije Nemanje Miletića ide u prilog dobroj atmosferi sutra. Igrači Partizana zagrljeni dočekuju sutrašnju utakmicu, kao najava ovog regionalnog derbija, koji je i utakmice za lidersku poziciju u grupi.

FOTO: PRINTSCREEN

 

0
0

2 Komentara

  1. Obe reprezentacije su proizvod najjače škole fudbala u svetu FKP

    Da nije zabranjeno LŠ bi bila osvojena par puta

    Ovako blato u vilajetu

    Najjača akademija sveta fudbal, košarka, i vaterpolo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter