0
Fudbal

FOTO: HOT SPORT

POSLEDNJE PRIPREME: Reprezentativci Srbije ‘osetili travu’ na stadionu u Podgorici (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.18 u 19:29

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras je trenirala na Gradskom stadionu u glavnom gradu Crne Gore.

Izabranici Mladena Krstajića imali su priliku da osete teren na kom će se sutra uveče nadmetati sa ‘hrabrim sokolovima’.

Sutrašnja utakmica grupe C Lige nacija, novog takmičenja koje se od ove sezone igra pod kapom UEFA – e po mnogo čemu je istorijska. Ovo će biti prvi zvanični duel ove dve selekcije od kako je Crna Gora postala nezavisna država. Takođe ova utakmica u svakom slučaju derbi je naše grupe, a da nas očekuje pravi spektakl potvrda je i to da su sve karte rasprodate.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Izabranici Mladena Krstajića večeras su odradili poslednji trening, a u timu nema igrača koji su do sada bili ‘prve zvezde tima’. Izostankom Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića kapitenskla traka pripala je Dušanu Tadiću, a od novajlija za ovu utakmicu pozvani su Branko Jovičić iz Crvene zvezde i bek crno-belih Nemanja Miletić, a ponovo se na spisku našao i vezista Ajntrahta iz Frankfurta Mijat Gaćinović.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

(Iz Podgorice – Petar Lazić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter