2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPORAVAK PO PLANU: Evo kada se na teren vraća Vujadin Savić…

Objavljeno: 10.10.18 u 10:15

Posle tri slobodna dana crveno-beli sutra kreću sa treninzima kojima će se priključiti i standardni štoper, a sve u želji da se ekipa što bolje pripremi za duel sa Liverpulom.

Posle pobede u Zemunu igrači Crvene zvezde su dobili tri slobodna dana, a od sutra se vraćaju na posao i počinju pripreme za nastavak borbe na tri fronta. Ekipu trenera Vladana Milojevića očekuju po dva meča nedeljno, a zbog zgusnutog kalendara već 17. oktobra sledi odloženi meč Kupa Srbije protiv Dinama u Surdulici. Zatim dolazi Rad i ide se na megdan slavnom Liverpulu na „Enfild“ i za taj megdan, kako saznaje HotSport, potpuno bi trebalo da bude spreman kapiten Vujadin Savić.

Standardni defanzivac je obnovio povredu mišića protiv PSŽ-a i na poluvremenu je ostao u svlačionici. Posle sedam dana mirovanja i terapija oporavak ide po planu, a posle indivudualnih treninga sledi rad sa ekipom. Ako bude sve po planu Savić bi trebalo da nastupi i protiv Rada.

Probleme sa sitnim povredama imali su El Fardu Ben i Ričmond Boaći, ali su se oporavili i otišli da nastupaju za svoje selekcije u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija.

0
0

2 Komentara

  1. Sinoć sam gledao snimak utakmice Liverpul-Mančester Siti 0:0. To je bila vrhunska predstava, savremena, maksimalno brza! Moramo biti realni! Protiv brzih napadača Firmina, Manea i Salaha, nema šanse da mogu igrati spori Savić i Stojković. Setimo se kako su ova dvojica igrala u Parizu! Ako Zvezda bude igrala onu čuvenu Milojevićevu taktiku „parkiranog autobusa, bojim se da ćemo primiti 10 komada! Na utakmici u Liverpulu, još jednom će se dokazati sva besmislenost postojanja „kapitalaca“ u Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter