0
Evropske lige

LEGENDA USKORO PREUZIMA PALICU: Vraća se Tijeri Anri!

Objavljeno: 10.10.18 u 19:06

Tijeri Anri bi u bliskoj budućnosti mogao da sedne na klupu jednog od najvećih klubova u Francuskoj.

Anri je pre nekoliko dana spomenut kao mogući novi šef stručnog štaba Aston Vile, ali će umesto Vila Parka legendarni Francuz dobiti šansu da velikana iz domovine vrati na pravi put.

Leonardo Žardim je u Monako stigao 2014. godine, u sezoni 2016/2017 je uspeo „kneževe“ da odvede to šampionske titule, ali je početak ove sezone pravi košmar po tim sa stadiona „Luj II“.

Devet mečeva, tek jedna pobeda i čak pet poraza, uz tri remija označili su i kraj saradnje portugalskog trenera rođenog u Venecueli. Nakon razilaska sa dugogodišnjim strategom, usledila je odluka da poziv bude upućen Anriju.

Iako još uvek nije definitivno da će Francuz, koji je trenutno član stručnog štaba reprezentacije Belgije, preuzeti ovu dužnost, čini se da je samo pitanje dana. No, to ne znači da će napustiti i „crvene đavole“, pošto je Anri spreman da obavlja i posao asistenta Roberta Martineza.

Anri je u karijeri nastupao za ovaj klub pet godina, odakle je 1999. godine prešao u Juventus, a iz Torina u Arsenal. Ostalo je istorija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter