0
Evropske lige

OGLASIO SE ZENIT: Ruski velikan reagovao na divljački čin Kokorina i Mamaeva

Objavljeno: 09.10.18 u 14:32

Svet sporta je u šoku nakon što su Aleksandar Kokorin iz Zenita i Pavel Mamaev iz Krasnodara pretukli su Denisa Paka, direktora Ministarstva industrije i trgovine, a nakon što je u javnost isplivao snimak, oglasio se i Kokorinov Zenit.

 


– Jučerašnji događaj iz Moskve u kom su učestvovali Kokorin I Mamaev izazvao je oštru aveziju i bez Zenita. Čekamo pravnu odluku državnih službi, ali gledano sa ljudske i emocionalne strane, ovakav incident izaziva jedino sramotu. Ne želimo sada da se bavimo kaznom za igrača, to će bez dileme uslediti. Ali u ovomo momentu uprava Zenita i navijači ne osećaju ništa drugo sem razočaranja zbog odvratnog ponašanja dvojice najtalentovanijih fudbalera u zemlji, naveo je tim iz Sankt Peterburga.

Takođe, nezvanične informacije govore da je pitanje dana, mada je sasvim moguće i da su sati u pitanju, kada će ova dva fudbalera ostati bez ugovora u Zenitu, odnosno Krasnodaru.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter