0
Evropske lige

NIKO KOVAČ PRED OTKAZOM: ‘Bild’ već najavljuje bombastičnu zamenu

Objavljeno: 09.10.18 u 14:10

Serija loših rezultata u Bajernu odmah bi mogla da dovede do smene trenera Nika Kovača.

Nakon četiri vezana meča bez pobede, a od toga dva uzastopna poraza u Bundesligi, rukovodstvo minhenskog giganta nalazi se pod velikim pritiskom nemačke javnosti i ti bi moglo da rezultuje smenom trenera.

Iako ekipa nije ‘osvežena’ novim pojačanjima, već su ostale postojeće snage igrača koji su već u poznim godinama, Rumenige i Henes razmatraju opciju raskida saradnje sa Nikom Kovačem.

Nemački ‘Bild’ pored ove informacije prenosi i vest da bi u tom slučaju prvi kandidat za klupu Bavaraca bio trostruki uzastopni šampion Evrope sa Real Madridom, Zinedin Zidan.

Francuz je slobodan na tržištu, dosta se pričalo o tome da će zameniti Žoze Murinja u Mančester junajtedu, ali se to još nije desilo.

Osim Zidana, od ranije kao potencijalni novi treneri Bajerna figuriraju Antonio Konte, Arsen Venger i Loran Blan. Dakle, Francuzi imaju najveću šansu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter