2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ PRVE RUKE: Evo šta je fudbaler Zemuna rekao o penalu posle duela sa Jovančićem (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.18 u 16:45

Sukob mišljenja posle penala za Zvezdu u Gornjoj Varoši i dalje traje, a svoj sud dao je i sam akter sporne situacije Miljan Vukadinović.

U 21. minutu meča, pri vođstvu Zemuna od 1:0, sudija Srđan Jovanović je dosudio jedanaesterac za Crvenu zvezdu posle duela Miljana Vukadinovića i Dušana Jovančića u šesnaestercu zeleno-plavih.

Usledile su velike polemike, koje je na kratko prekinuo Lorenco Ebisilio, jer je pogodio stativu i nije materijalizovao veliku šansu.

Dan posle meča oglasio se i sam Vukadinović i izneo svoje viđenje te situacije.

– Ne znam šta da kažem, po meni kontakt nije postojao, sudija je drugačije odlučio. I tačka. Igrač Zvezde je pao kako treba, iskustvo u ovakvim mečevima mnogo znači. Neka bude da je postojao jedanaesterac, mi ćemo u narednim mečevima tražiti šansu da osvojimo bodove – rekao je Vukadinović za Srbiju Danas.

(Izvor: youtube / Milos Ivanovic)

0
0

2 Komentara

  1. HA HA HAAAAAA STVARNO SI SMESAN I NENOCAN U SVOJOJ ANONIMNOSTI I OPCINJENOSTI MRZNJOM I NEZNANJEM.HA,HA,HAAAAA MALI STE I UVEK CETE OSTATI MALI I MIZERNI.NEMAM RECI ZA vas I vas KOMPLEKS.POZDRAV ZA SVE navijace N.K. partizan PESMOM ,DOK PALME NJISU GRANE,

    0
    0
    Odgovori
  2. neko je vukadinovicu obecao mozda ugovor sa drzavnim projejtom – zvezdom sledece sezone … sta im fali da i njega dovedu pored 35-40 novih igraca … bice tu jos musterija na ovu temu … vukadinovicu, ovim potezom nam nagovestavas … AKO … u zvezdu dodje bices u konkurenciji NAJVECIH lazova … a tamo je bas brojcana i velika konkurencija …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter