1
Fudbal

FUTSAL: Banjica je neosvojiva tvrđava, pao Sopot

Objavljeno: 07.10.18 u 21:10

U derbiju 4. kola Druge futsal lige Srbije Banjica je na svom parketu sa 7:5 (2:2) savladala Sopot.

Bio je ovo veoma uzbudljiv meč pre dobro popunjenim tribinama dvorane ‘Voždovac’, viđeno je 12 golova, a gosti su u jednom trenutku želeli da se povuku sa terena. Na kraju druga pobeda Banjice na svom bunjištu 7:5.

Golove za pobednika postigli su Stanimirović u 15. minutu, Vlasik u istom minutu, Smailagić u 32, 37 i 40 minutu, Ružičić u 36. minutu i Sokić u 40. minutu. Neizvesno je bilo u završnici utakmice kada je pri rezultatu 5:5 Sopot postigao gol, ali su ga sudije opravdano poništile zbog očiglednog igranja rukom gostiju. Nastala je gužva, gosti su želeli da napuste teren, ali se sve ubrzo smirilo. Banjica je do kraja postigla dva gola i zasluženo upisala nova tri boda. Sada zauzima šesto mesto i uključuje se u borbu za gornji deo tabele.

KMF Banjica u sledećem kolu 12. oktobra gostuje Deusu koji se ne može pohvaliti dobrim startom.

0
0

1 Komentara

  1. Neobjektivan izvestaj – cela hala je videla da je Sopot bolja ekipa ali lopovluk sa velikog fudbals polako se seli I na mali !!! I

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter