0
Fudbal

FOTO: SI.com

LOŠE VESTI ZA ‘ORLOVE’: Tumbaković ipak računa na jednu zvezdu tima protiv Srbije!

Objavljeno: 06.10.18 u 18:32

U četvrtak sa početkom u 20.45 Crna Gora će u prvom istorijskom meču dočekati Srbiju na stadionu Pod Goricom.

Prva vest vezana za ovaj duel bila je da će ‘sokolovi’ dočekati ‘orlove’ veoma oslabljeni bez svoje prve dve zvezde Stevana Jovetića i Stefana Savića. Kasnije su se pojavile informacije da u timu neće biti ni Marka Jankovića, kao ni Nikole Vukčevića.

Ipak, po najnovijim informacijama napadač Stevan Jovetić je spreman za duel sa Srbijom u četvrtak na stadionu Pod Goricom.

– Savić sigurno ne igra ni protiv Srbije ni protiv Litvanije. Vukčević će se pojaviti na pirpremama, ali teško je reći da li će igrati ili ne, obnovio je staru povredu. Jankovića očekujem spremnog na pripremama, a što se Jovetića tiče, čuo sam da će biti na klupi kada Monako bude igrao sa Renom, to znači da će biti i sa nama – rekao je Tumbaković za ‘Mondo’.

Nakon dva kola Lige C Lige nacija, Crna Gora i Srbija imaju po četiri boda u grupi, Rumunija dva, a Litvanija je bez bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter