2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RUDI GARSIJA: Radonjić je kasno došao, ali mora više!

Objavljeno: 05.10.18 u 16:51

Rudi Garsija, trener Olimpika iz Marselja, kritikovao je mladog srpskog krilnog fudbalera Nemanju Radonjića, nakon remija sa Apolonom u Ligi Evrope – 2:2.

Vodili su Francuzi sa 2:0, Apolon je uspeo da se vrati u meč i poravna, a trener ovog tima Garsija istakao je da pojačanja koja su letos stigla, konkretno Nemanja Radonjić i Duje Ćaleta-Car moraju da pružaju bolje partije.

– Primamo glupe golove. Dosadan sam već, ali Nemanja Radonjić i Duje Ćaleta-Car moraju brže da uče, brže da se priviknu na novu ekipu. Čini mi se da plaćamo ceh njihovom kasnom dolasku, ali se nadam da ćemo smoći snage da se izdignemo i slavimo u prvenstvu i Ligi Evrope, rekao je Garsija.

Radonjić je stigao iz Crvene zvezde, ali se nije do sada izborio za ozbiljniju ulogu, dok je Ćaleta-Car u Olimpik došao iz rivala crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Salcburga.

 

0
0

2 Komentara

  1. Izgleda ce se vise nasedeti na klupi, grejanje klupe ili stolice na tribini, bolje da je pre par godina cutao u partizanu i napredovao , dogurao bi daleko bolje, ovako iz zvezdane na sedeljku, mozda ljljaska na stadionu pa razonode posle treninga, sala ,ali tako to biva, neposlusnost donese posledice kad tad, ipak je on bio partizanov djak, tu je trebao da cuti i napreduje.

    0
    0
    Odgovori
    • Гдје то играју Партизанови таленти, а било их је. Не знам шта очекује овај тренер као и већина наших „стручњака“ (као и ти), да прву утакмицу почне и исту ријеши. Гледао сам Апоел-Марсеј и доста добро је одиграо, ако буде упоран са тренинзима и мотивисан има материјала да успије. Ако не, биће још један од хиљаде талената који су пропали или пропадају (Јојић, Грујић, Сергеј, Брашанац – не могу их набројати). А веома су ријетки изузетци, који напредују из године у годину (Митровић, Јовић, Гаћиновић…)! На жалост српског фудбала…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter