2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIMIĆ SE VRAĆA U GORNJU VAROŠ: Strpljenjem do pobede, važno nam je da se smirimo pred pauzu

Objavljeno: 05.10.18 u 13:30

Ofanzivni vezista Crvene zvezde Veljko Simić ističe važnost gostovanja Zemunu, u okviru 11. kola Superlige, u nedelju od 13 časova.

Simić je letos upravo iz Gornje Varoši stigao u Ljutice Bogdana i zeleno-plavi zamenio crveno-belim dresom.

– Ekipa Zemuna se prilično promenila od početka sezone i otkako sam ja bio tu, ali svakako da je jako nezgodna ekipa. Posle gostovanja u Parizu nama je ovo izuzetno bitna utakmica da se vratimo na pobednički kolosek i malo mirniji odemo na reprezentativnu pauzu – istakao je Simić u razgovoru za klupski sajt.

Brzonogi dribler zato odlično poznaje narednog protivnika šampiona Srbije.

– Očekujem standardnu utakmicu u našoj ligi, da mi budemo ti koji ćemo diktirati tempo i imati posed lopte. Oni će verovatno čekati šansu iz kontri ili polukontre, a na nama je da to sprečimo, da stvorimo što više šansi i realizujemo ih na pravi način.

Iako su fudbaleri Zvezde u napornom, zgusnutom ritmu utakmica, Simić naglašava da umor ne postoji.

– Nema umora, kao i uvek, a motivacija nam je na dodatno visokom nivou da donekle popravimo utisak posle Pariza. Zato nam je vrlo bitno da pobedimo i zadržimo odličan učinak u prvenstvu. Zemun je nezgodan posebno na svom terenu, ume da zatvori prilaze golu, ali na nama je da strpljivom igrom nađemo put do mreže i postignemo što više pogodaka.

Simić je uveren i da će imati pravu podršku Delija sa tribina Gradskog stadiona.

– Očekujem odličnu atmosferu, biće našh navijača u velikom broju kao i uvek, na tribinama će biti i njihove pristalice, pa verujem da nas čeka pravi sportski ambijent – završio je Simić.

0
0

2 Komentara

    • Lepo se na zimu zahvaliti bekovima, ubaciti Gobelju, dovesti još jednog beka. Zahvaliti se dvojici štopera i dovesti jednog kvalitetnog. Dedanzivnog veznog prodati.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter