0
ATP

SPORT NA TV: Nastavak Lige Evrope u prvom planu

Objavljeno: 04.10.18 u 08:50

Nakon dva dana u kojima smo pratili Ligu šampiona sada je došao red i na drugo po kvalitetu klupsko takmičenje u Evropi.

Pored fudbala, na programu su i tenis, hokej, ali i moto sportovi.

Na prvom kanalu Sport kluba od 6.30 časova počinje prenos duela sa turnira u Pekingu kojih ima tokom čitavog prepodneva, a od 3 sata nakon ponoći na prvom kanalu Sport kluba možete pratiti trening Formule 1 za Veliku nagradu Japana, dok Moto GP trening na Tajlandu počinje sat kasnije, a prenos je na trećem kanalu pomenute televizije.

Na prvom programu Radio-televizije Srbije možete gledati ‘srpski derbi’ drugog kola Lige Evrope koji će igrati Ajntraht iz Franfurta i italijanski Lavio, a prenos počinje u 20.55 sati.

Na programima Arene sport biće nekoliko prenosa duela Lige Evrope, a najinteresantniji su onaj u Italiji između Milana i Olimpijakosa koji počinje u 18.55 sati, kao i duel Sparka iz Moskve i Viljareala koji počinje u 21, a prenos je na prvom programu ove televizije.

Evo i kompletnih programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter