8
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PRVI GOL U LIGI ŠAMPIONA: Prelep pogodak Marka Marina nakon prodora, Ebisilio majstorski asistirao po ulasku (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.18 u 20:31

Golu Crvene zvezde prethodio je još jedan pogodak Pari Sen Žermena.

Prvo je Kilijan Mbape pogodio u 70. minutu, a zatim Marko Marin u 74.

Dve majstorije na obe strane. Prvo fenomenalan pas Nejmara koji je bacio u vatru Bernata, a on rešio da ne bude sebičan već odložio loptu na stranu gde je iza Kavanija natrčao Mbape i upisao se u listu strelaca.

Dobru odluku doneo je Milojević ubacivanjem Lorenca Ebisilija koji je odmah po ulasku napravio jedan sjajan potez. On je odlično uposlio Marina koji je istrčao pred Areolu i matirao ga oštrim udarcem.

0
0

8 Komentara

  1. Pocinjali su protiv nas i Ronaldo, Zidan, Bekam, Figo, Karlos, Raul pa smo u dvomecu primili svega jedan gol. Spustite se malo na zemlju!

    0
    0
    Odgovori
      • Igrali su protiv nas i vicea imena al smo mi osvajali Ligu Sampiona.A sad pogledajte realno gde smo i mi i vi i ceo nas fudbal!Ovo nije sramota,ovo je realno stanje i odnos snaga.Ne moze se protiv milijardi!Jedan njihov igrac kosta kao cela nasa liga i to sve sa stadionima!Sta ocekivati?!

        0
        0
        Odgovori
    • Eto nek smo bruka al kad sam video Nejmara,Kavanija,Di Mariu,Silvu,Veratija… kako pocinju mec protiv moje Zvezde srce mi je bilo puno!Cilj je bio doci do toga da tvoj klub stane na teren sa najskupljim timom na svetu a rezultat za sve navijace ponosa Srbije moje Zvezde nije ni bitan.

      0
      0
      Odgovori
      • Tako je, NAPRED ZVEZDO! Niko ne zamera ne ovom porazu, cak smo i gol postigli.. Pa tamo bi se mnogo veci klubovi dobro namucili! Pa Bayern je izgubio 3:0 u Parizu aloooo!!!

        0
        0
        Odgovori
    • Nismo ni očekivali pobedu. Rekao bih da va vam je ovo jedino zadovoljstvo u životu. Samo su dvadeset puta skuplji od nas. Vi se radujte mečevima sa Surdulicom, ni niste za bolje. Ja ću ovaj PSŽ ići da gledam i na Mari. Pa šta god da bude 🙂 Pizdrav grobarima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter