0
Domaći fudbal

PROMOCIJA U SUBOTICI: Spartak predstavio novog trenera, ali i ‘pojačanje’ iz Partizana!

Objavljeno: 03.10.18 u 16:59

Kako je i ranije najavljeno, Predrag Rogan je postao novi trener Spartaka iz Subotice.

Međutim, sem njega u redove Subotičana stigao je i doskorašnji pomoćnik Miroslavu Đukiću u Partizanu – Branko Mirjačić.

Rogan će zameniti Vladimira Gaćinovića koji je rešio da napusti Golubove nakon odličnog finiša prošle sezone, ali veoma slabog početka nove.

– Prvo da se zahvalim ljudima iz kluba na ukazanom poverenju i da kazem da je privilegija biti deo jednog ovakvog sportskog kolektiva i kluba sa velikom tradicijom koji je u proteklom periodu postavio izuzetno visoke standarde i kriterijume. Znamo da situacija nije sjajna, a sa druge strane verujem u ovaj igrački kadar, u ove momke, u moj stručni štab, u sebe i ubeđen sam da zajedničkim snagama ćemo uspeti da odgovrimo predstojećim izazovima, rekao je Rogan.

Funkciju pomoćnika u stručnom štabu obavljaće Mirjačić koji je u Partizanu sarađivao sa Markom Nikolićem i Miroslavom Đukićem.

– Čast mi je da radim u klubu kakav je Spartak. Daću svoj maksimum da pomognen ovom klubu i šefu stručnog štaba da se što pre vratimo na kolosek na kojem je Spartak bi pre samo nekoliko meseci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter