0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI ZVEZDE DEPORTOVANI IZ PARIZA: PSŽ poručio – ‘Nema veze što imate kartu, možda vas ne pustimo na stadion’

Objavljeno: 03.10.18 u 12:19

Crvena zvezda je kažnjena zabranom vođenja navijača na gostovanja Pari Sen Žermenu i Liverpulu, ali bi srpski šampion večeras na „Parku prinčeva“ trebalo da ima podršku oko 2.000 navijača.

Kako je Le Parisijen preneo, ti navijači su uspeli da se domognu karata uprkos zabrani organizovanog vođenja od strane kluba, a organizatori utakmice su svima koje su na osnovu imena i prezimena prepoznali kao Srbe poslali mejl sledeće sadržine:

– Poštovani, kupili ste ulaznicu za meč Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zveezde 3. oktobra u Parizu. Ovaj meč UEFA je proglasila riskantnim i moramo da apelujemo na sve navijače Crvene zvezde da izbegnu predstavljanje obeležja klubova kako bi se osigurala bezbednost svih gledalaca. Svi zaposleni u bezbednosnom sektoru zadržaće pravo da zabrane ulaz gledaocima za koje se proceni da su se oglušili o ovu preporuku, preneo je Telegraf.

FOTO: Telegraf

Takođe, isti portal je došao i do informacije da je navodno nekoliko navijača Crvene zvezde vraćeno sa carine jer su na sebi imali obeležja kluba.

Utakmica je na programu večeras od 18:55.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter