1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUHEL NAJAVIO AGRESIVNI PSŽ: Želimo posed, Zvezda se organizovano brani

Objavljeno: 02.10.18 u 16:07

Tomas Tuhel i njegov Pari Sen Žermen dočekuju Crvenu zvezdu sutra od 18:55, a trener Parižana je pred ovaj duel istakao svoja očekivanja.

– Moramo da igramo agresivno, presing je najbolji način da vratimo posed lopte. Uveren sam da će se rival, poput mnogih drugih ove godine, braniti veći deo utakmice.

Što se same Zvezde tiče…

– Crvena zvezda se organizovano brani, disciplinovani su. Mi želimo da iskoristimo brzinu.

Glavno „oružje“ Parižana biće Brazilac Nejmar:

– Tuhel je doneo nešto novo. Kvalitet imamo, i siguran sam da možemo do trofeja na kraju sezone, istakao je Nejmar, koji nije pričao o crveno-belima. 

Nakon prvog kola, Zvezda ima bod, kao i Napoli, dok Pari Sen Žermen zauzima poslednje mesto na tabeli nakon što je Liverpul sa 3:2 bio bolji na otvaranju takmičenja u C grupi.

 

0
0

1 Komentara

  1. Svaki komentar je suvišan! Braniti se sa parkiranim autobusom u Parizu protiv PSŽ, je ravno kolektivnom harakiriju! U zvezdinoj igri nema visokog presinga, brze tranzicije, borbenosti do koske, kako očekivati nešto povoljno?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter