4
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda from left Richmond Boakye El Fardou Ben Nabouhane Veljko Simic Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT U PARIZU: Ko umesto Boaćija? Dve karte na talonu, koju će povući Milojević?

Objavljeno: 02.10.18 u 15:02

(od izveštača HotSporta iz Pariza, Darka Noveskog)

Ričmond Boaći se nije našao u avionu za ‘grad svetlosti’, što je otvorilo temu ko će biti najopasniji po gol Alfonsa Areole.

Posle derbija sa Partizanom napadač iz Gane se požalio na bol u zadnjoj loži. U prvi mah se činilo da povreda nije ozbiljnije prirode, ali potom Boaćija nije bilo na sledeća dva meča u prvenstvu. Iznenađenje je usledilo jutros kada napadača iz Gane nije bilo na spisku putnika za ‘grad svetlosti’ za meč 2. kola C grupe Lige šampiona protiv PSŽ-a.

Zato je prvo pitanje zvezdaške javnosti – ko će umesto rasnog golgetera u napad Crvene zvezde…

Dve opcije su na talonu, sad ostaje da se vidi koju će kartu povući trener crveno-belih Vladan Milojević.

Prva i čini se realnija opcija je El Fardu Ben. Reprezentativac Komorskih ostrva je najbolji strelac tima, a svojom brzinom bi mogao da pomogne kako napadu, tako i odbrani, to jest da oteža Parižanima u začetku akcija kada se lopta bude nalazila kod Tijaga Silve ili Markinjosa.

Druga opcija je Milan Pavkov, junak Crvene zvezde iz Salcburga. Snažni napadač je bio u startnih 11 protiv Napretka i Mladosti, ali bi na ‘Parku prinčeva’ šansu mogao da dobije tek u drugom poluvremenu.

Koga biste vi pre stavili u napad protiv PSŽ-a?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Imam pravo na svoje mišljenje! U Parizu će Zvezda igrati sa tri zadnja vezna igrača a pomagaće im i lažna devetka, jer u timu neće biti napadači ni Pavkov ni Stojiljković! Biće žalosno gledati tri „kapitalca“ i njihovo umeće na nivou treće lige Srbije! Da li će afro-fanatici u Zvezdi odgovarati zbog dovođenja ovakvih „kapitalaca“, koji su u ranijim klubovima bili standardne rezerve a za njih su u Zvezdi rekli da su doveli ono što su želeli za LŠ?! Prosto me uhvati strah kada pomislim kako će igrati u Parizu Ben Muhamed, Kafu i Ebesilio!

    0
    0
    Odgovori
    • Довели су оно што су жељели, а у складу са могућностима. Не би ни њих довели да нису добили премију за улазак у ЛШ. Волио бих и ја да се можемо надигравати са противницима у ЛШ, али треба бити реалан…. Још ако негдје бод узму то би било ван свих очекивања.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter