0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Partizanova košarkaška ‘bomba’, sjajna najava meča PSŽ-Zvezda, šokantan razlog za penziju Danka Lazovića

Objavljeno: 01.10.18 u 23:35

Nakon burnog vikenda, a uoči nove runde u Ligi šampiona, očekivano je bilo puno zanimljivih vesti iz sveta sporta.

Nakon sinoćnih burnih dešavanja u Nišu na utakmici Radničkog i Partizana, jutro je počelo reakcijama, pre svih crno-bele strane. Tako su se sa ‘TV Partizan’ oglasili još jednom spornom situacijom koju je Milorad Mažić odsudio na ‘Čairu’.

Još jedna loša vest za Partizan stigla je iz Ukrajine, jer bi mogao da bude kažnjen zbog igrača koji je na pozajmici.

Željko Pantić je otkrio šta je Nenad Bjeković obećao Danku Lazoviću, zbog čega je iskusni napadač iznenada završio karijeru.

Kada se radi o košarkaškom klubu, tu je HotSport došao do ekskluzivnog saznanja da se sprema dolazak ‘bombe’ na mestu beka šutera.

Takođe, interesantna je bila vest da je bivši košarkaš crno-belih naprasno završio karijeru. Isto tako, na Jadran je stiglo poznato ime iz NBA lige.

Što se tiče Zvezde, u Parizu ozbiljno strahuju pred dolazak zvezdaša, iako Zvezda neće organizovano voditi navijače na meč protiv Pari Ser Žermena.

‘Sveci’ su na sjajan način najavili meč, a određen je i arbitar koji će suditi u tom meču na ‘Parku prinčeva’.

Već danima se priča o navodnom silovanju Amerikanke od strane Kristijana Ronalda, a danas je sa njim, Dibalom i ostalim zvezdama Juventusa trenirao bivši fudbaler Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter