9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEŠTO SE ‘KRČKA’: Otkriveno šta je Nenad Bjeković obećao Danku Lazoviću, pa je zato završio karijeru?! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.18 u 21:22

Ako su tačne tvrdnje Željka Pantića, podići će se nova prašina u srpskom fudbalu.

U današnjoj emisiji ‘Partizanov vesnik’ koja je u bila posvećena jučerašnjem gostovanju Partizana ekipi Radničkog u Nišu i svim pratećim dešavanjima tokom tog susreta na ‘Čairu’, otkrivena je jedna zanimljiva, ali i zapanjujuća informacija.

Naime, voditelj Željko Pantić je govorio o Nenadu Bjekoviću, ‘opoziciji’ crno-beloj upravi i inače potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije. Tom prilikom je otkrio da je on ‘krivac’ zbog kog je Danko Lazović pravo niotkuda i iznenada prekinuo karijeru.

To su, kako je rekao, čelnicima Partizana otkrili ljudi iz Mol Vidija.

Lazović je, navodno, ljudima u mađarskom klubu, koji su bili iznenađeni njegovom naprasnom odlukom da prekine igračku karijeru, rekao da mu je ‘budući predsednik Partizana (Bjeković) obećao mesto sportskog direktora u Partizanu – otkrio je Pantić u svojoj emisiji.

Podsetimo, Lazović je nedavno u sred sezone i velikog uspeha plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope odlučio da okači kopačke o klin.

– Problem je u tome što je Bjeković to isto i Stefanu Baboviću, pa još dvojici, kada bude postao predsednik Partizana – dodao je Pantić.

Bjeković je protivnik aktuelnog rukovodstva Partizana i česta je meta Željka Pantića u ovim emisijama, a prema njegovim navodima i dalje ima pretenzije da preuzme klub u kom je godinama bio uspešan sportski direktor.

Taj deo pogledajte od 19. minuta priloženog videa:

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

 

0
0

9 Komentara

  1. Taj Vjesnik njihov je jedno ogromno smece koje sluzi za podgrevanje i sirenje mrznje. To vam je isto kao kada bi ste procitali Informer iliti svinjformer i verovali u to.Lik od mrznje vise ne zna gde bije.Samo nesto mute,lazu,montiraju snimke. Samo blesav moze verovati toj dvorskoj ludi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter