0
Evropske lige

ŠPANSKI ‘AS’ NAJAVLJUJE: Tijeri Anri na klupi Barselone?

Objavljeno: 01.10.18 u 22:04

Ernesto Valverde bi vrlo uskoro mogao da dobije otkaz posle nekoliko vezanih loših rezultatata, a španski mediji već imaju ime prvog kandidata za naslednika.

U Španiji se već danima priča o krizi u katalalonskom klubu, a o tome je nedavno pričao i najbolji fudbaler Lionel Mesi. Treneru Ernestu Valverdeu se ozbiljno drma klupa, a već se priča o potencijalnim nasledicima.

Španski ‘As’ prvi je izašao sa ozbiljnim kandidatom i to u vidu Tijerija Anrija, bivšeg igrača Barse koji je trenutno asistent Robertu Martinezu na klupi reprezentacije Belgije, sa kojom je stigao do trećeg mesta na Mondijala u Rusiji.

Barselona je, prema tim pisanjima, već kontaktirala legendarnog Francuza, ali za sada niti ima potvrde dogovora, niti su poznati detalji pregovora.

Tijeri Anri je u Barseloni bio od 2007. do 2010. godine i za to vreme je osvojio sve moguće trofeje uz 49 postignutih golova na 121 odirganu utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter