0
Fudbal

MARADONA RAZOČARAN: Mesi, ne vraćaj se u reprezentaciju, idi u penziju!

Objavljeno: 01.10.18 u 20:14

Legendarni Dijego Armando Maradona ima jasan savet za svog naslednika u selekciji ‘gaučosa’.

Mesi je nekoliko puta najavljivao, pa se vraćao u nacionalni tim, a onda se nije pojavio na poslednjem spisku selektora, što je pokrenulo nove spekulacije.

Dijego Armando Maradona se oglasio vrlo ljutitom izjavom, odnosno, savetom za Lea Mesija.

– Šta bi trebalo da kažem Mesiju? Da se ne vraća, da ode u penziju. Kada klinci u selekciji do 15 godina izgube, on je kriv. Kada nije povoljan raspored u prvenstvu Argentine, on je kriv. Za sve je on kriv. Rekao bih mu da ne dolazi više u nacionalni tim. Da vidimo kako će se onda snaći, koga će onda da krive – ljut je Maradona na argentinsku javnost.

Ni u nastavku nije štedeo oštre ljubitelje fudbala u domovini.

–  Voleo bih kada bi ih sve oterao u … Zato što nije njegova krivica što Argentina nije šampion sveta. U ovom trenutku reprezentacija ne radi apsolutno ništa ni za mene, ni za ljude, navijače, izgubili smo tu strast. Ne možeš igrati s Nikaragvom, ne možeš igrati s Maltom. Sav prestiž koji smo zaradili tokom godina, bacili smo u vodu – izjavio je Maradona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter