4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DŽONATAN KAFU: Pokazaćemo kvalitet u Parizu!

Objavljeno: 30.09.18 u 12:10

Zvezdin krilni napadač Džonatan Kafu ističe da su svi u Crvenoj zvezdi željni velikih utakmica i dokazivanja.

Kafu je juče protiv lučanske Mladosti postigao prvi gol u pobedu od 2:1, sa ‘bele tačke’, a već u sredu njega i saigrače očekuje možda i najveći izazov u karijeri – meč protiv Pari Sen Žermena na ‘Parku prinčeva’.

– Zvezda je danas na mestu na kojem kao klub sa bogatom istorijom i pripada. Smatram da ova ekipa zaslužuje da odmerava snage sa najboljima u Evropi. Utakmica u Ligi šampiona je sama po sebi izazov za svakog fudbalera. Mi smo spremni, znamo sa kojom ekipom odmeravamo snage i znamo da nas ne očekuje lak posao, ali verujem da ćemo pokazati kvalitet koji posedujemo – rekao je Kafu za klupski sajt.

– Prošle godine u Ligi Evrope, sada u Ligi šampiona Crvena zvezda je pokazala da ima čvrstu odbranu, ne primamo lako golove i siguran sam da možemo da iznenadimo svakog protivnika kada naiđe na naš bedem. Takođe, u napadu imamo kvalitetne igrače, sve se bolje razumemo na terenu kako vreme odmiče i naše zajedništvo i požrtvovanost na terenu mogu da nam donesu pozitivan ishod.

Protiv Mladosti je juče postigao drugi gol od kako je letos stigao na ‘Marakanu’.

– Bila je teška utakmica, protivnik igra čvrstu odbranu. Trebalo nam je malo vremena, ali smo zaigrali kako umemo i zabeležili zasluženu pobedu. Gol u Zvezdinom dresu mi mnogo znači. U dogovoru sa Ebisiliom na terenu odlučili smo se da ja izvedem penal. Šutnuo sam u golmanovu levu stranu i, iako je krenuo na pravu stranu, nije uspeo da odbrani taj udarac. Još mnogo utakmica je pred nama, trudiću se da budem još bolji i da postignem mnogo golova – zaključio je Kafu.

0
0

4 Komentara

  1. Žonatane Kafu, na osnovu čega imaš pravo da se nadaš da ćeš biti u timu, jer ono što si do sada pokazao je na nivou treće lige Srbije! Ti ne bi bio ni pojačanje za Partizan, iz Bumbarevog Brda! A, kod ovih afro-fanatika koji vode Zvezdu ti imaš unapred zagarantovano mesto a zbog tebe ne mogu da igraju Meleg, Simić, Jevtović!

    0
    0
    Odgovori
    • Mizerne plate u Poređenju sa Barsom i Realom, a oni se u pojedinim mečevima sa fenjerašima muče, čak i gube bodove, a ti brini za žonglere i one što ih Proleter sabije u 16, i kad završi u Surdulici, javi rezultat.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter