0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Bajern u krizi, Ibišević i Duda srušili Bavarce (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.18 u 22:45

U prvom meču 6. kola Bundeslige Herta je u Berlinu sa 2:0 (2:0) savladala Bajern Minhen i izjednačila se sa Bavarcima po broju bodova na prvom mestu.

Posle remija na Alijanc areni sa Augzburgom, Bajern je poražen u Berlinu što se može smatrati time da je ekipa Nike Kovača u ozbiljnoj krizi.

Bavarci su prvi zapretili u 14. minutu, posle kornera najviši u skoku bio je Boateng, ali i nedovoljno precizan. Osam minuta kasnije uzvratila je herta preko iskusnog Kalua, ali je na semaforu ‘Olimpijskog’ stadiona stajalo 0:0. Samo minut kasnije Boateng je skrivio penal, a ‘egzekutor’ je bio Ibišević.

Bajern je od tog trenutka preuzeo inicijativu, imao šansu preko Robena, ali je u 44. minutu stigla nova kazna. Lazaro je dodao do Dude, a Slovak matirao Nojera za 2:0.

 

 

Prvu šansu u drugom poluvremenu imao je Alkantara, lopta je zamalo završila u samom uglu gola. Do kraja utakmice Bajern je imao još dve dobre situacije, prvo je Gnabri tukao, ali je Kraft bio na mestu, da bi kasnije čuvar mreže Herte zasutavio i pokušaj Sandra Vagnera.

BUNDESLIGA, 6. KOLO:

Petak:

Herta Berlin – Bajern Minhen 2:0 (2:0)
(Ibišević 23 penal, Duda 44)

Subota:

15.30 Hofenhajm – RB Lajpcig
15.30 Nirnberg – Fortuna Dizeldorf
15.30 Šalke 04 – Majnc
15.30 Štutgart – Verder Bremen
15.30 Volfzburg – Borusija Menhengladbah
18.30 Bajer Leverkuzen – Borusija Dortmund

Nedelja:

15.30 Ajntraht Frankfurt – Hanover
18.00 Augzburg – Frajburg

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter