0
Domaći fudbal

SIMIĆ: Odličnu loptu mi je dao Ben, JEVTOVIĆ: To je sada već poznata moja kifla

Objavljeno: 27.09.18 u 12:41

Zaista tri lepa pogotka postigla je Crvena zvezda juče u Kruševcu.

Šampion Srbije je golovima Marka Gobeljića, Veljka Simića i Milana Jevtovića savladala Napredak.

Gobeljićev je već najozbiljniji kandidat za najlepši gol sezone, a pravu ‘lepoticu’ postigao je i Milan Jevtović iz slobodnog udarca.

– Dobio sam odličnu loptu od Bena, išla je na moju slabiju nogu, ali pošto sam odlučio da šutnem i video je iza leđa golmana nije bilo srećnije osobe od mene. Fantastično smo otvorili utakmicu sa dva gola, odigrali odlično prvo poluvreme. U drugom delu igre smo ušli u ritam koji je više odgovarao našem protivniku, ali postigli smo i treći, vrlo efektan gol, zabeležili još jednu sigurnu pobedu i to je najbitnije, kazao je Veljko Simić, da bi Milan Jevtović dodao:

– Ostajemo posle svakog treninga sa pomoćnim trenerom Kosanovićem da vežbamo završnicu. Velika je njegova zasluga za gol koji sam postigao. Srećan sam pre svega što smo pobedili, jer su nam ova tri boda mnogo važna, a naravno i što sam postigao gol. Ovo mi je svakako podstrek za dalji rad, da nastavim da radim i da budem još bolji. Volim da šutiram slobodne udarce u suprotni ugao, to je sada već poznata moja „kifla”. Znači mi mnogo ovaj pogodak za samopouzdanje i posvećujem ga svojim sinovma Andreju i Mateju, kao i supruzi Ivani“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter