1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK ‘OTPISANOG’: Osvojio je ‘duplu krunu’ i prezimeo u Evropi sa Partizanom, a sada se prvi put vratio u tim

Objavljeno: 27.09.18 u 17:05

Vratio se u startnih 11 ‘parnog valjka’ posle velike pauze.

Nakon osvojene ‘duple krune’ i odlične evropske sezone i prezimljavanja u Ligi Evrope, štoper Partizana Bojan Ostojić posle duže pauze našao se među startnih jedanest u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Kolubare u Lazarevcu.

− Drago mi je da sam posle dužeg vremena mogao da ponovo osetim čari jedne ovakve fudbalske utakmice, a posebno me raduje što smo odigrali odlično i što sam imao priliku da ponovo budem u tandemu sa Nemanjem Miletićem. Konkurencija u Partizanu je velika na svim pozicijama, ali svi strpljivo čekamo svoje šanse i kada je dobijemo važno je da pokažemo maksimum. Drago mi je da je Partizan pokazao da je zrela ekipa koja može svakim danom sve više da napreduje i bude u trci za titulu kao što se očekuje − rekao je Bojan Ostojić.

Slobodan Urošević je na poziciji levog beka dva puta asistirao za gol i prema ocenama mnogih, bio jedan od najboljih igrača crno-belog tima.

− Mislim da smo odigrali dobar meč s obzirom da su igrali igrači koji nisu imali veću minutažu tokom prethodnih kola. Kontrolisali smo sve vreme utakmicu, prošli dalje i pokazali da na drugi tim moze da se itekako računa. Svakako mi asistencije znače za samopuzdanje, a posebno mi je drago što je Nikolić dao gol, jer se i privatno družimo. Znam kakav je igrač i da je ovo samo njegovo zagrevanje za dalje.

– Što se tiče Đerleka on je veoma talentovan mladi igrač, dobro sarađujemo kada igramo zajedno, a posebno mi je drago što je postigao prvenac na moju asistenciju. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama − završio je Urošević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter