8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA BURA: Zbog pretnji nakon ‘večitog derbija’ sudije u Superligi stupaju u štrajk, mečevi neće počinjati u zakazanim terminima

Objavljeno: 27.09.18 u 10:53

Poslednji, 158. ‘večiti derbi’ bi mogao da ostavi veće posledice nego što se mislilo.

Još uvek je glavna tema sportske javnosti pogodak Ričmonda Boaćija kojim je Crvena zvezda došla do boda.

Velika se prašina digla posle pomenute utakmice, jedna strana tvrdi da je definitivno gol i da je jedino bitna odluka Danila Grujića nakon konsultacije sa Nenadom Đokićem, dok drugi smatraju da lopta celim obimom nije prešla gol liniju, te da je Partizan ‘pokraden’.

Kako sudija Đokić tvrdi, veliki broj pretećih poruka stigao je na njegov račun već u nedelju uveče, a Informer je došao do saznanja da će zbog toga njegove kolege u Superligi stupiti u štrajk.

– Sudije imaju nameru da počnu štrajk. Oni su odavno svesni kakvu reputaciju imaju među svim klubovima Superlige i da se to prenosi na publiku, na obične ljude s kojima se sreću na ulici. Kap koja je prelila čašu su pretnje koje je dobio Nenad Đokić. Sudije zato planiraju da podignu glas, a jedna od ideja je da mečevi sledećeg kola počnu s pet minuta zakašnjenja. Većina arbitara je prihvatila takav predlog, ali pojedinci smatraju da to nije pravo rešenje. Postoji struja koja smatra da bi probleme sudija trebalo rešavati unutar institucija FSS, a ne da se klubovima i navijačima štrajkom dodatno gura prst u oko. Videćemo šta će biti, glasi izjava izvora pomenutog lista.

Sudija Đokić pretnje za koje tvrdi da su stigle nije prijavio policiji, uprkos tome što radi kao komunalni policajac.

– Ni sam ne mogu da izbrojim koliko sam dobio uvredljivih i pretećih poruka. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga se nisam obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti, kazao je Đokić za ‘Sportski žurnal’.

0
0

8 Komentara

  1. Neka sude posteno i nece imati problema. Ovako bi, po svoj prilici, moglo biti svasta. I sada su oni nezadovoljni, valjda Partizan treba da cuti dok ga bezocno kradu? E pa nece moci. Mogli bi mi, navijaci Partizana, koji smo malo zadremali i da se probudimo, pa i da ustanemo, a onda…

    0
    0
    Odgovori
    • A sta ce onda da bude mentolu jedan ???
      Sta cete vi to da uradite ??? Pa rodjena uprava vas vuce za rogove ko volove preko Pantica. Ubijate se medjusobno oko malo plena, krenete li na Zvezdu necete se dobro provesti jer smo jedinstven front. A vi sad izvolite

      0
      0
      Odgovori
  2. I vi ste mi neke sudije,kada sudite NEPOSTENO po nalogu terzca,sada neka vam terzic obezbedi cuvare,sada je pun ko brod,od narodnih para i premija!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. KUHINJA RADI LI RADI
    NE SUDIJE PARTIZAN BRE
    TREBA DA STRAJKUJE PA ODMA DA SE DODELI TITULA
    GARAGANIMA. DA OVO STO
    SE RADI PARTIZANUJE VELIKA SRAMOTA ONI
    KORISTE NASE NEZADOVOLJSTVO PREMA UPRAVI PA SVE JACE
    DOLIVAJU VATRU. DA OVO
    I VLASTIMA ODGOVARA.
    NEVIDZENA HAJKA DE VODI
    A VUCIC DAO POMOC.
    DAO ZA DA MOZE 10 PUTA
    VISE DA DA NJEGOVOJ
    MEZIMICI S R A M O T A

    0
    0
    Odgovori
  4. Šta je miševi čim nema Tadica.Karanfila i da ne nabrajam dalje vi odmah počnete da kukate o poštenju brzo ste zaboravili Ivanjicu pa Novi Pazar u vašoj rupi ka su doslikava sa 11 igrača kako ste uzeli bodove pa oprošteno crveni Leonarđu u derbiju .Bruka i sramota ste Srpskog sporta.

    0
    0
    Odgovori
  5. sta se sve jos iz RUPE sprema …?! ugled i cas se NE spasava: MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA I PLJACKAMA NA TERENU I VAN NJEGA … dobro, znamo da ste vladari svega u Srbiji … pa i organizovanjem strajkova … imate veliko iskustvo u ovih (7) sedam sezona … nikom nije do zore gorela … pa nece ni vama … kad tad ce se ovo naplatititi … samo bez uzbudjenja i gluposti … pravi navijaci i sportisti ( puno je ubacenih TROJANACA u partizana ) u svim klubova … NAJVECEG, NAJUSPESNIJEG I NAJBOLJEG SPORSTKOG DRUSTVA NA PLANETI. partizan se VOLI a za sve druge …. (najbolji primer je drzavni projekat … ) se iz INTERESA i PROFITA navija !!!

    0
    0
    Odgovori
    • ANONIMNI. OVO NEMA
      NIGDE. POKRADU TE PA
      LJUTI. ALI NASA UPRAVA
      JE KRIVA DRZI TROJANCE
      NA JUG ODGOVARA IM
      PODELJENOST NAVIJACA
      I ZATO NEMAMO MOC
      SA SVIH STRANA NAS NISTE
      DA MI SMO KRIVI. MOTKE!!!

      0
      0
      Odgovori
  6. A nisu strajkovali kad je Bozovic istog tog sudiju istukao posle utakmice..Kako je dobar sudija a toliko puta dobio batine…I u Lucanima se nije dobro proveo na srpskoj ligi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter