0
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

LEGENDA ENGLESKOG FUDBALA: Mitrović će proganjati Beniteza!

Objavljeno: 27.09.18 u 11:41

Njukasl nije baš dobro počeo novu sezonu, za razliku od srpskog fudbalera kojem ide odlično od kako je i zvanično promenio klub.

Kakav rasplet u Premijer ligi… Rafa Benitez se odrekao Aleksandra Mitrovića uz objašnjenje da nije potreban Svrakama. Srpski napadač je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa pet golova iz šest kola i ukupno je dao više golova neko svi igrači Njukasla koji je poslednjeplasiran.

Poslednji u nizu onih koji je kritikovao odluku Beniteza vezanu za Mitrovića, a i njegov rad u Njukaslu uopšte, bio je Pol Merson, nekadašnji reprezentativac Engleske.

– Oni više ne izlaze na teren da bi pobedili. Izlaze kao da ih je neko naterao na to i samo se trude da ne izgube. A imaju trenera kojem niko niko me sme da kaže da greši. Ne mogu da postignu gol, ne mogu da pobede, a trener ima status heroja?! Neverovatno… Da je bilo koji drugi trener u pitanju, navijači bi poludeli. Benitez ima najblji posao na svetu. Ako pogledate poslednju sezonu, istina je da su završili deseti. Ali sa koliko bodova od ispadanja? Navijači ne vole gazdu Ešlija, ali on je makar kupio klub. Ne vidim da je bilo ko drugi zainteresovan da kupi taj klub i da ulaže svoj novac u njega, izjavio je bivši vezista Arsenala koji se posebno osvrnuo na odlazak Aleksandra Mitrovića sa Sent Džejms Parka.

– Bila je greška pustiti Mitrovića da ode. Mislim da se nešto desilo između njih dvojice i da je tu bio kraj. Ali ne morate da odsečete sebi nos da biste se pljunuli u lice. Sada se Mitrović vraća da ih proganja. A tu je i Gejl. Istina je da je u slabijem takmičenju, ali makar postiže golove. Kada pogledate Njukaslov napad, u njemu nikakve živosti. Nisu smeli da puste Mitrovića i Gejla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter