0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Pretnje sudiji Đokiću, remek-delo Gobeljića, nova sporna situacija u korist Zvezde

Objavljeno: 26.09.18 u 23:30

Ovo su vesti koje su bile najčitanije i obeležile su ovu sredu, 26. septembar.

Iako su danas i Partizan i Crvena zvezda imali nove obaveze u Kupu i Superligi Srbije, strasti oko 158. ‘večitog’ derbija se još nisu smirile, a dokaz tome su i pretnje koje je dobio pomoćni sudija Nenad Đokić.

Partizan je slavio na gostovanju Kolubari u Lazarevcu, a Crvena zvezda je slavila u Kruševcu protiv Napretka, dok je Marko Gobeljić ispalio projektil i postigao najlepši gol u dosadašnjem toku prvenstva.

Na istom meču videli smo još jednu spornu situaciju koja je otišla u korist Zvezde, a srećan je bio golman Milan Borjan koji je dobio samo žuti karton zbog igranja rukom van kaznenog prostora.

Nakon tog susreta trener crveno-belih Vladan Milojević je iskazao zadovoljstvo igrom, ali i zabrinutost zbog ozbiljnih povreda nekoliko igrača.

Partizan je ostvario jednu malu pobedu u odnosu na Zvezdu jer mu je odobren predlog za renoviranje stadiona u Humskoj, dok crveno-beli na to i dalje čekaju.

U evropskom fudbalu, svi su ostali šokirani zbog poraza Barselone u samo 60 sekundi i nestvarne greške Đerara Pikea.

Kada se radi o košarci, vest da bi Partizan mogao bez dvojice važnih igrača da počne ABA j.t.d. ligu je poprilično zabrinula Grobare.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter