4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: Sudiji Đokiću prete, kažu da će ga izvlačiti iz Dunava!

Objavljeno: 26.09.18 u 10:15

Strasti oko 158. večitog derbija se ne smiruju, a kako stoje stvari biće mnogo posla i za policiju, na udaru sudija Nenad Đokić.

O golu Ričmonda Boaćija protiv Partizana u 158.večitom derbiju ne prestaje da se priča. Prašina se podigla, a navijačke strasti su uzavrele. Toliko da sudija koji je priznao gol svakodnenvno dobija pretnje na telefon. Kako ‘Sportski Žurnal’ prenosi, Đokić je u poslednja dva dana dobio ogroman broj pretećih ‘SMS’ poruka. Pisano je da će biti vađen iz Dunava i da se čuva, što bi policija po hitnom postupku morala da ispita.

Nenad Đokić je istakao da se nada da će država uraditi svoj posao, a da ako se porodici i njemu nešto dogodi ima ko će da ih osveti.

– Ni sam ne mogu da izbrojim koliko sam dobio uvredljivih i pretećih poruka. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga se nisam obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti – rekao je Đokić u štampanom izdanju ‘Sportskog žurnala’.

Videćmo hoće li se neko iz policije oglasiti ovim povodom.

0
0

4 Komentara

  1. Haaaahaaaa…..imace ko da me osveti,on prica kao da gleda neki film,pa ko mu je kriv kad je ostrascen navijac drzavnog projekta,pa je gledao samo trenutak da nesto uradi u korist zvezde,sto se i dokazalo da pogodak NIJE regularan,tako da si umislio da si prepametan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter