0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OKUKA: Za zaborav sve osim rezultata (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.18 u 23:51

Posle plasmana njegovog tima u osminu finala Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da je na utakmici protiv Teleoptika za zaborav sve osim rezultata i pobede crveno-belih.

Vojvodina je večeras pobedila Teleoptik rezultatom 2:0 (0:0), u meču 1/16 finala Kupa Srbije.

– Sve osim rezultata 2:0 treba što pre da zaboravimo, jer Kup je takmičenje puno iznenađenja i najvažnije je pobediti. Večeras smo savladali jednu mladu ekipu, sastavljenu od školovanih igrača koji su ponikli u Partizanu, za koje smo znali da će odigrati rasterećeno i da nam protiv njih neće biti lako. Međutim, na to nismo adekvatno odgovorili, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo stajali daleko od protivničkih fudbalera i dozvolili toj deci da igra dobar fudbal.

– U drugom poluvremenu, utakmicu smo prelomili na rutinu, iskustvo i malo veću želju, iako nas lopta ni tada nije slušala, te je jasno da moramo bolje. I danas je dosta igrača dobilo šansu, a i dalje čekamo na četiri-pet igrača da se oporave od povrede. Kolegi Ristiću čestitam na onome što je prikazala njegova ekipa, a mi se okrećemo utakmici protiv Spartaka u nedelju, do koje nije ostalo mnogo vremena – rekao je Okuka.

Predstojeći 58. vojvođanski derbi između Spartaka i Vojvodine, u okviru 10. kola Super lige Srbije, odigraće se u nedelju na stadionu Hajduka u Kuli.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter